GoPro Hero 12 Black - 3 accessoires die erg handig zijn

De GoPro Hero 12, als een van de nieuwste toevoegingen aan de GoPro-familie, biedt opwindende mogelijkheden voor avonturiers, vloggers en iedereen die streeft naar verbluffende video's en foto's. Om het meeste uit je GoPro Hero 12 te halen, is het essentieel om te weten welke handige accessoires er beschikbaar zijn.

(Alle genoemde accessoires zijn ook te gebruiken met de GoPro Hero 10 en GoPro Hero 11.)

GoPro Hero 12 accessoires

Lexar geheugenkaart
Lexar GoPro geheugenkaart

1. Lexar microSDXC Silver Series UHS-I 1066x geheugenkaart

De Lexar 1066x Micro SDHC UHS-I V30 256GB-kaart biedt 256GB opslagcapaciteit en snelheden van 160 MB/s voor lezen en 120 MB/s voor schrijven. Dit is een goede keuze voor de GoPro Hero 12, met UHS-I technologie voor lezen tot 160 MB/s. Hiermee kun je snel hoogwaardige beelden vastleggen, inclusief langere Full HD en 4K UHD-opnames. Deze kaart is duurzaam en geschikt voor zware omstandigheden, en wordt geleverd met een SD-adapter voor extra veelzijdigheid.

Opslagcapaciteit

Factoren zoals videobitrate, framerate, lengte en formaat zijn elk van invloed op de grootte van videobestanden. Dus moet je kaart uiteraard voldoende opslagcapaciteit hebben om met jouw voorkeursinstellingen te kunnen werken. Ga er vanuit dat je met 128GB ongeveer 310 minuten aan 4K (30fps) video’s kunt opnemen. De Lexar MicroSD 1066x MicroSD kaart is beschikbaar met een opslagcapaciteit van 64GB, 128GB, 256GB en 512GB.
PolarPro filters voor GoPro 12
PolarPro filters voor GoPro 12
PolarPro filters voor GoPro 12

2. Polarpro FX pack filters

Met het FX 3-Pack voor GoPro Hero 12, kun je als actiefanaat unieke in-camera effecten creëren, iets wat nog niet eerder mogelijk was met GoPro-camera's.

Het Mist filter zorgt voor dromerige, filmische effecten met een 1/4 diffusiesterkte, terwijl de BlueMorphic en SilverMorphic filters anamorfe lichtstrepen toevoegen. Zo creëert SilverMorphic filterstrepen die lijken op die van de kleur van de lichtbron. Rood licht creëert bijvoorbeeld een rood strepeffect en wit licht produceert witte strepen. Het BlueMorphic filter genereert klassieke blauwe strepen, ongeacht de kleur van de lichtbron.

Elk filter is ontworpen om het voorste lenselement van de Hero 12 Black-camera's direct te vervangen en is gemaakt van CinemaSeries™ Glas voor duurzaamheid en bescherming tegen schokken en ruwe omstandigheden. De filters worden geleverd in een beschermende hard case.

Ga je snorkelen of duiken met de Hero 12? PolarPro heeft ook filters voor het gebruik onder water, namelijk de DiveMaster filterset en de Fifty-Fifty Dome voor opnames half onder water.

Buitenkant EDC Tech Pouch 20
Binnenkant EDC Tech Pouch

3. ThinkTank EDC Tech Pouch 20

Als je klaar bent met filmen wil je natuurlijk alles goed organiseren. Met de ThinkTank EDC Tech Pouch 20 kun je alle accessoires goed bij elkaar houden in je tas. Deze pouch kun je volledig openklappen en biedt daardoor volledige toegang en zichtbaarheid. Het heeft meerdere vakken en zes webrailgleuven voor een overzichtelijke organisatie. De extra accu’s, kabels, flat mounts en curved mounts houd je dan allemaal bij elkaar. De pouch heeft binnenin één vak die je kunt afsluiten met een rits. Ook zijn er twee doorzichtige vakken aanwezig waar je eenvoudig je GoPro Hero 12 in kunt plaatsen. Daarnaast heeft het een microfiber sleeve voor je telefoon of vergelijkbaars. Alles om je GoPro accessoires georganiseerd en binnen handbereik te houden.


De EDC Tech Pouch is flexibel waardoor hij ook mogelijk in een (camera)tas te stoppen is. Daarnaast kun je de tas eventueel ook als crossbody dragen met behulp van de twee lussen, of je kunt hem aan een schouderriem bevestigen. Deze pouch heeft YKK-ritsen en de nylon buitenkant heeft een duurzame waterafstotende (DWR) coating.

goprohero12-vooraanzicht

Conclusie

Deze 3 accessoires helpen om jouw GoPro Hero 12-ervaring te verbeteren, en ze helpen je om je apparatuur georganiseerd en binnen handbereik te houden. De Lexar microSDXC Silver Series UHS-I 1066x geheugenkaart met 256GB opslagcapaciteit en hoge lees- en schrijfsnelheden is ideaal voor de GoPro Hero 12 en biedt duurzaamheid en veelzijdigheid.

Daarnaast biedt het Polarpro FX pack filters in-camera-effecten die voorheen niet mogelijk waren op GoPro-camera's. Met verschillende filters, waaronder het Mist filter en de BlueMorphic en SilverMorphic filters, kun je unieke visuele effecten creëren.

Voor het organiseren van al je accessoires en apparatuur is de ThinkTank EDC Tech Pouch 20 een handige keuze. Deze pouch biedt uitstekende organisatiemogelijkheden, inclusief vakken voor accu's, kabels, mounts en zelfs je GoPro Hero 12. Het is flexibel en kan in een tas worden geplaatst, als crossbody worden gedragen of aan een schouderriem worden bevestigd, waardoor het zeer veelzijdig is.

Delen

Ook interessant

Copyright © 2024 Transcontinenta. All rights reserved.