Zoekresultaten voor: ‘blog levensduur’

Zoekresultaten

HP Sprocket - Beste Smartphone Pocket printer - Praktische tips en info

Tijdens bruiloften, verjaardagsfeestjes en festivals worden er altijd talloze foto’s gemaakt. Er is een kans dat je geen, of slechts enkele van die foto’s naderhand nog eens terugziet. Met de HP Sprocket zet je deze momenten direct om in fysieke foto’s door ze te printen, voordat de foto’s verdwijnen in de krochten van je smartphone.
Lees meer

Polarpro Summit Landscape filterkit gebruiken - review

We kennen PolarPro voornamelijk van hoge kwaliteit filtersystemen voor drones, maar afgelopen jaren hebben zij dit uitgebouwd met filters voor o.a. de camera. Naast de Quartzline (schroefdraad) filters heeft PolarPro nu dit nieuwe 105mm filtersysteem uitgebracht.
Lees meer

LiteChaser Pro - iPhone filters om de beste video's te maken

De nieuwste iPhones maken zulke topkwaliteit foto’s en video’s dat ze bijna een DSLR of systeemcamera evenaren. De meeste mensen zijn daar logischerwijs tevreden mee, maar anderen willen echt het maximaal haalbare resultaat uit de camera persen.
Lees meer

Synchronisatietijd flitser corrigeren met een VND-filter tijdens een fotoshoot

Tips van een portret/trouwfotograaf om met een VND-filter overbelichting te corrigeren om een snellere sluitertijd te kunnen gebruiken zonder dat de synchronisatietijd van de flitser problemen geeft.
Lees meer

Copyright © 2024 Transcontinenta. All rights reserved.