Reviews

Reviews

Hier hebben we alle hints en tips van de experts gebundeld, zodat u het meeste uit uw apparatuur, uitrusting, leven en doelen kunt halen - en alles wat u verder nog belangrijk vindt. Waar wacht u nog op? Laat u vandaag nog door Transcontinenta BV meevoeren naar onbekende creatieve mogelijkheden met de extra hulp van deze duidelijke reviews van onze producten.

Een 1500 lumen LED-lichtkubus voor de compacte allround camerakit

Licht is niet voor niets een belangrijkste ingrediënt bij het maken van een goede video of foto. Een beetje hulp is soms meer dan welkom en bij voorkeur in een handzaam pakket, zeker als je veel onderweg bent.
Lees meer

Leofoto review - Een goed statief gaat een leven lang mee

Anders dan de meeste items uit je cameratas kan een goed statief je een leven lang bijstaan. Bij het uitzoeken van een nieuw model is het daarom extra belangrijk dat de eigenschappen zo goed mogelijk aansluiten bij jouw wensen als fotograaf of filmmaker.
Lees meer

Macrofotografie: Hoe maak je mooie uitgelichte foto's van paddenstoelen?

Al jaren maak ik veel gebruik van simpele zaklampjes voor het extra uitlichten van paddenstoelen. Afgelopen week heb ik voor het eerst met de nieuwe Lume Cube 2.0 gewerkt. Een werkelijk prachtig lampje met maar liefst 1500 lumen aan licht en dat is echt veel!
Lees meer

Producten 11 tot 13 van 13 in totaal

Pagina

Copyright © 2022 Transcontinenta. All rights reserved.