Reviews

Reviews

Hier hebben we alle hints en tips van de experts gebundeld, zodat u het meeste uit uw apparatuur, uitrusting, leven en doelen kunt halen - en alles wat u verder nog belangrijk vindt. Waar wacht u nog op? Laat u vandaag nog door Transcontinenta BV meevoeren naar onbekende creatieve mogelijkheden met de extra hulp van deze duidelijke reviews van onze producten.

Zhiyun Weebill 2 Gimbal testen in Afrika - review

De Zhiyun Weebill 2 gimbal is een solide stabilizer voor de zwaardere systeemcamera’s en DSLR’s. Om deze Zhiyun gimbal te testen nemen we hem mee op een van onze fotoshoots in Afrika. We willen hem gebruiken om beelden te maken van de apen, waar ze leven en het landschap tijdens het droge seizoen.
Lees meer

Tips om strakke camerabewegingen te maken met een Zhiyun Smooth 5 gimbal

Een gimbal kan echt van toegevoegde waarde zijn als je video’s maakt. Zo ook het nieuwste model van Zhiyun, de Smooth 5, dit is wel een heel geavanceerd stuk gereedschap. Als smartphone videomaker krijg je met een gimbal ontzettend veel extra mogelijkheden om stabiele camerabewegingen te maken.
Lees meer

Zes compacte fotografie ledlampen uitgelicht

Goed licht is essentieel voor het maken van een foto of video, dus soms kunnen we daar wel wat hulp bij gebruiken. Waar we vroeger afhankelijk waren van zware flitsers zijn er vandaag veel fijnere oplossingen om altijd wat extra licht bij je te hebben als je een foto of video maakt.
Lees meer

Polarpro Summit Landscape filterkit gebruiken - review

We kennen PolarPro voornamelijk van hoge kwaliteit filtersystemen voor drones, maar afgelopen jaren hebben zij dit uitgebouwd met filters voor o.a. de camera. Naast de Quartzline (schroefdraad) filters heeft PolarPro nu dit nieuwe 105mm filtersysteem uitgebracht.
Lees meer

PELI AIR 1605 – De camerakoffer van een sportfotograaf

De weg van de persruimte in het stadion naar een plek achter de boarding van het voetbalveld heeft soms iets weg van een hindernisbaan. Wel zo prettig dat mijn camera’s tijdens de tocht veilig zijn opgeborgen.
Lees meer

Peli Air 1535 koffer: vocht-, stof-, en schokbestendig?

Elke fotograaf wil optimale bescherming voor zijn kostbare apparatuur. Dus wil je het liefste een koffer die vocht-, stof-, en schokbestendig is. En als deze dan ook nog eens een stoere buitenkant heeft en van binnen super strak georganiseerd is, dan wordt het pas echt interessant!
Lees meer

Zo gebruik je een ND/PL-filter bij een DJI drone

Ik fotografeer al zo’n vijf jaar met een drone, en ik schrijf heel bewust “fotografeer”, omdat ik een drone echt zie als een camera met propellers. Vliegen met een drone is mooi omdat het je een nieuw perspectief geeft, maar de kleinere sensor heeft wel enkele beperkingen.
Lees meer

PMVND Signature Edition II | Een Vario ND-filter op zijn best

Onlangs is er een nieuwe versie van het variabele ND-filter (VND) van PolarPro uitgebracht, de VND Peter McKinnon Signature Edition II. Ondanks dat het oorspronkelijke filter nog niet eens zo heel lang geleden is uitgebracht, zijn er toch echte verbeteringen doorgevoerd in deze nieuwe versie.
Lees meer

Het unieke van een Billingham cameratas

Er zijn van die producten die gelijk goed voelen als je ze voor het eerst in de handen krijgt. Daarmee bedoel ik dat je voelt dat de kwaliteit goed is. Dat is zo met de Billingham tassen. Het kan ook eigenlijk niet anders. De Billingham tassen worden al sinds 1973 gemaakt door de familie Billingham. In Engeland. Met de hand. Ouderwetse kwaliteit dus.
Lees meer

Een 1500 lumen LED-lichtkubus voor de compacte allround camerakit

Licht is niet voor niets een belangrijkste ingrediënt bij het maken van een goede video of foto. Een beetje hulp is soms meer dan welkom en bij voorkeur in een handzaam pakket, zeker als je veel onderweg bent.
Lees meer

Producten 11 tot 20 van 22 in totaal

Copyright © 2024 Transcontinenta. All rights reserved.