Reviews

Reviews

Hier hebben we alle hints en tips van de experts gebundeld, zodat u het meeste uit uw apparatuur, uitrusting, leven en doelen kunt halen - en alles wat u verder nog belangrijk vindt. Waar wacht u nog op? Laat u vandaag nog door Transcontinenta BV meevoeren naar onbekende creatieve mogelijkheden met de extra hulp van deze duidelijke reviews van onze producten.

Billingham 25 Rucksack - meest stijlvolle camerarugzak voor dames?

Een mooie foto vertelt een verhaal. De fotograaf wil een uniek beeld neerzetten. Om zo’n foto te maken heb je kennis van techniek, de juiste lichtinval, creativiteit en liefde voor fotografie nodig. Zo is het ook bij de Billingham rugtas.
Lees meer

Zhiyun Weebill 2 Gimbal testen in Afrika - review

De Zhiyun Weebill 2 gimbal is een solide stabilizer voor de zwaardere systeemcamera’s en DSLR’s. Om deze Zhiyun gimbal te testen nemen we hem mee op een van onze fotoshoots in Afrika. We willen hem gebruiken om beelden te maken van de apen, waar ze leven en het landschap tijdens het droge seizoen.
Lees meer

Tips om strakke camerabewegingen te maken met een Zhiyun Smooth 5 gimbal

Een gimbal kan echt van toegevoegde waarde zijn als je video’s maakt. Zo ook het nieuwste model van Zhiyun, de Smooth 5, dit is wel een heel geavanceerd stuk gereedschap. Als smartphone videomaker krijg je met een gimbal ontzettend veel extra mogelijkheden om stabiele camerabewegingen te maken.
Lees meer

Zes compacte fotografie ledlampen uitgelicht

Goed licht is essentieel voor het maken van een foto of video, dus soms kunnen we daar wel wat hulp bij gebruiken. Waar we vroeger afhankelijk waren van zware flitsers zijn er vandaag veel fijnere oplossingen om altijd wat extra licht bij je te hebben als je een foto of video maakt.
Lees meer

Polarpro Summit Landscape filterkit gebruiken - review

We kennen PolarPro voornamelijk van hoge kwaliteit filtersystemen voor drones, maar afgelopen jaren hebben zij dit uitgebouwd met filters voor o.a. de camera. Naast de Quartzline (schroefdraad) filters heeft PolarPro nu dit nieuwe 105mm filtersysteem uitgebracht.
Lees meer

Deco Pro Medium - Tekentablets vergelijken voor het retoucheren

Tijdens het proces van het retoucheren van een foto is een goed tekentablet de belangrijkste tool die je kunt hebben. Door het behoorlijke prijsverschil met vergelijkbare tablets leek het mij de moeite waard om naar het Deco Pro tekentablet te kijken.
Lees meer

Hoe kan een tekentablet RSI-klachten voorkomen of verhelpen?

RSI, muisarm of tenniselleboog. Allemaal termen die u wellicht kent, maar die fysiotherapeuten schalen onder de overkoepelende noemer KANS. KANS is de afkorting voor Klachten aan Arm, Nek en Schouder.
Lees meer

PELI AIR 1605 – De camerakoffer van een sportfotograaf

De weg van de persruimte in het stadion naar een plek achter de boarding van het voetbalveld heeft soms iets weg van een hindernisbaan. Wel zo prettig dat mijn camera’s tijdens de tocht veilig zijn opgeborgen.
Lees meer

Zo gebruik je een ND/PL-filter bij een DJI drone

Ik fotografeer al zo’n vijf jaar met een drone, en ik schrijf heel bewust “fotografeer”, omdat ik een drone echt zie als een camera met propellers. Vliegen met een drone is mooi omdat het je een nieuw perspectief geeft, maar de kleinere sensor heeft wel enkele beperkingen.
Lees meer

Het unieke van een Billingham cameratas

Er zijn van die producten die gelijk goed voelen als je ze voor het eerst in de handen krijgt. Daarmee bedoel ik dat je voelt dat de kwaliteit goed is. Dat is zo met de Billingham tassen. Het kan ook eigenlijk niet anders. De Billingham tassen worden al sinds 1973 gemaakt door de familie Billingham. In Engeland. Met de hand. Ouderwetse kwaliteit dus.
Lees meer

Producten 1 tot 10 van 13 in totaal

Pagina

Copyright © 2022 Transcontinenta. All rights reserved.