Reviews

Reviews

Hier hebben we alle hints en tips van de experts gebundeld, zodat u het meeste uit uw apparatuur, uitrusting, leven en doelen kunt halen - en alles wat u verder nog belangrijk vindt. Waar wacht u nog op? Laat u vandaag nog door Transcontinenta BV meevoeren naar onbekende creatieve mogelijkheden met de extra hulp van deze duidelijke reviews van onze producten.

Hoe Peak Design Travel Pack 45L en Capture Clip mijn fotografiereizen verbeterden.

Waar ik hiervoor na een trip last van mijn schouders had van het gewicht en dat het overbodig moeite kostte om mijn camera in en uit de rugzak te halen, kan ik nu met gemak de hele dag hiken en foto's maken.
Lees meer

Think Tank Retrospective review door Riske de Vries

Als videomaker en fotograaf moet ik vaak zeulen met zware apparatuur. Goede tassen zijn daarom onmisbaar. De Think Tank Retrospective tassen vallen daar zeker onder!
Lees meer

Think Tank Airport International V3.0 Trolley

Als natuurfotograaf die regelmatig de wereld rondreist, is het voor mij essentieel om een betrouwbare vervoersoplossing voor mijn uitgebreide foto- en videoapparatuur te hebben. Wie vaak onderweg is, kent het probleem: Hoe bescherm ik mijn lenzen, mijn camera en mijn laptop?
Lees meer

Hoe de Bushnell Forge 15x56 verrekijker helpt bij fotografie

Met mijn Bushnell Forge 15x56 verrekijker in de hand ervaar ik de natuur op een heel bijzondere manier. Voor mij gaat het niet alleen om het bewonderen van de schoonheid van wilde dieren, maar ook om het vastleggen van de perfecte momenten voor mijn camera.
Lees meer

ThinkTank Retrospective 7 - een mooie Canvas cameratas

De ThinkTank Retrospective 7 Canvas messenger bag is een vlot ogende, retro schoudertas, die kwaliteit, handigheid en veiligheid biedt. Deze schoudertas is speciaal voor professionele en enthousiaste amateurfotografen die een sportieve messenger-stijl cameratas willen.
Lees meer

Lensbaby OMNI Deluxe Collection: Een wereld vol creativiteit

Als gepassioneerd mensen- en lifestylefotograaf streef ik er voortdurend naar om unieke momenten en emoties vast te leggen. Met de voortdurende vooruitgang van fotografietechnologie ben ik altijd op zoek naar nieuwe hulpmiddelen die me helpen mijn creatieve visie te realiseren en unieke beelden te creëren.
Lees meer

Tablet gebruiken als autocue - Desview TP150 teleprompter

Recentelijk nam ik een promovideo op, waarbij ik verantwoordelijk was voor de productie, regie en presentatie. Door het vergeten van de teksten en het moeten aflezen van tekstborden, wat erg onhandig was. Om dit in de toekomst te voorkomen, gebruik ik nu de Desview Teleprompter TP150.
Lees meer

Waanzinnig goed mini statief - Cullmann Carvao 816TCS

Ben je ook op zoek naar een mini statief? Na het bekijken en uitproberen van vele mini statiefjes komen we uit bij het Cullmann Carvao 816TCS carbon statief. Zodra je dit mini statief oppakt, voel je direct dat dit veelbelovend is.
Lees meer

Fiveray F100 en M40: Creatieve portretfotografie met led-lampen

Bij portretfotografie maakt led-verlichting je een stuk flexibeler dan bij de inzet van flitsers. Het voelt als spelen met licht en maakt het fotograferen nog plezieriger. Zo hebben bijvoorbeeld de Zhiyun Fiveray F100 en M40 ontzettend veel te bieden voor een mensenfotograaf.
Lees meer

Billingham 25 Rucksack - meest stijlvolle camerarugzak voor dames?

Een mooie foto vertelt een verhaal. De fotograaf wil een uniek beeld neerzetten. Om zo’n foto te maken heb je kennis van techniek, de juiste lichtinval, creativiteit en liefde voor fotografie nodig. Zo is het ook bij de Billingham rugtas.
Lees meer

Producten 1 tot 10 van 22 in totaal

Pagina

Copyright © 2024 Transcontinenta. All rights reserved.